Tidigare versioner av  CADdirekt och progeCAD.

I listan kan ni ladda hem tidigare version av CADdirekt applikationer. Dessa är endast til för ers om har köp licenser och ehöver åter installera CADdirekt. För er som har hyrlicenser ingår alla uppgraderingar och ni hänvisas till senaste version.

Behöver ni hjälp. Kontakta CADdirekt Support.

OBS! Dessa installtionfiler är version 1. Skall endast laddas ned för ominstallation eller för att testat version 2 inte var intresant och återinstallation av era tidigare version skall utföras.

CADdirekt BRAND och CADdrirekt Brand Lt.

CADdirekt EL och CADdrirekt EL Lt.

CADdirekt VVS och CADdrirekt VVS Lt.

CADdirekt TELE

Länk till nedladdning av progeCAD