Succén fortsätter - CADdirekt firar 10 år (30 år)

Sedan 1991 då AutoCAD LT lanserades har AutoCAD LT varit ett mycket omtyckt CAD verktyg. Framgången för LT kan delvis tillskrivas alla bra applikationer som gjorde att det fanns ett prisvärt CAD verktyg för en mängd teknikområden. Tyvärr har många av applikationerna försvunnit eller levt en tynande tillvaro. Vissa användare har suttit kvar med 10 år gamla datorer och en föråldrad AutoCAD LT för att fortsätta att projektera med sina effektiva VVS och EL verktyg exempelvis AutoVVS och AutoEL.

Det är 30 år sedan AutoVVS och AutoEL för AutoCAD LT lanserades. Programmen blev mycket populära med över 5000 användare i Norden. 2010 kom fortsättningen på historien AutoVVS och AutoEL. Namnbyte till CADdirekt VVS, CADdirekt EL samt en stor mängd nya funktioner som förenklar projektering och ökar tolkningen av systemen i CAD och på färdiga ritningar.

Vår produktportfölj med CADdirekt produkter har sålt över förväntan till kunder som har AutoCAD eller har skaffat ProgeCAD men vi har fått många samtal och mail från företag med önskan om att CADdirekt applikationerna skall komma för AutoCAD LT. Vi har lyssnat på era önskemål!

CADdirekt för AutoCAD LT
I januari 2016 lanseras CADdirekt VVS, CADdirekt EL samt CADdirekt BRAND för AutoCAD LT. För att göra det lätt och bekvämt för våra kunder som har AutoCAD LT som plattform kommer vi anpassa vår licensmodell av CADdirekt LT applikationerna till liknande den som Autodesk använder för AutoCAD LT. Detta betyder att man kommer kunna få en CADstation med AutoCAD LT och en CADDirekt applikation för 7000-8000 kr om året.

De som tidigare har projekterat med gamla AutoVVS på AutoCAD LT kan nu uppdatera sina licenser och få tillgång till de senaste teknikplattformarna för vara effektiva i sina projekt, kommunikation med andra användare blir också lättare om man har ungefär samma version av sin CADmotor.

Vi liknar CAD-plattformen (AutoCAD LT eller annan CAD motor) med ett operativsystem. CADdirekt applikationen är verktyget som gör dig effektiv. Vad är en dator med endast Windows installerat utan ett Officepaket eller liknade?  

CADdirekt 100% DWG oavsett vilken CAD motor som passar dig!

AutoCAD LT, AutoCAD, progeCAD och BricsCAD. Det är inte vår sak att bestämma din CAD miljö. Vi har anpassat CADdirekt applikationerna så att dom är identiska oavsett vilken CAD motor som ni väljer. Detta öppnar för ett friare val för dig och din CAD strategi.

Framtidssäkrad dokumentation
CADdirekt är 100% DWG! Ritningar för tekniska installationer kan sparas till tidigare versioner eller så kan man växla mellan olika CAD motorer med oförändrat utseende och innehåll. Med CADdirekt kan du kommunicera med andra användare som har valt en annan CAD motor. Detta gör också att dokumentation som är skapad med CADdirekt är framtidssäkrad dokumentation.

CADdirekt har som focus att utveckla applikationer som är framtidssäkrade, dvs. att all dokumentation som skapas med någon av våra program skall problemfritt kunna öppnas om 10-15 år  i alla CAD program som kan hantera DWG formatet. 2D är lösningen, Utskrivna ritningar skapade med CADdirekt applikationer skiljer sig inte från ritningar som är skapade från en 3D modell. Vi väljer att kvarhålla enkelheten i att skapa bra installationsritningar i 2D med säkerheten att kunna använda dokumentationen när hels det behövs även om det har gått 10 år mellan projekten.

CADdirekt har tydliga verktygfält som ger ett logiskt arbetsflöde för din projektering, på detta sätt lever vi upp projekteringsfilosofin
RITA SOM DU TÄNKER – TÄNK FÖRE DU RITAR.

CADdirekt för AutoCAD LT: