EUU utbildar i ProgeCAD och CADdirekt TELE

Applikationerna CADdirekt TELE och ProgeCAD är utvalda av EUU för en 2-dagars utbildning inom teleregistrering och dokumentering.

CADdirekt TELE hanterar både gällande och gamla standarden beroende på kundens behov och önskemål. Gamla projekt kan fortsätta i den gamla standarden (SS 455 12 00-38) medan nya projekt ska dokumenteras i gällande standard (SS 455 12 01).  

CADdirekt TELE är utvecklad med fokus på teledokumentering men har även kraftfulla verktyg för upprättande av installationsritningar inom Tele, Data, Säkerhet samt Brand. Detta gör att du kan skapa all nödvändig dokumentation med ett program med funktioner som sparar tid och pengar.

Kurs finns på EUU:s hemsida, http://www.euu.se/kurser/registrering_med_caddirekt_tele-710

Mer information om programmen och priser finns här på CADdirekts produktsida.

Etiketter: teleregistrering